Бар із крафтовим пивом Drunken Monkey розпочав роботу на вулиці Костянтинівській на Подолі. Відкриття закладу у тестовому режимі відбулося 31 серпня.

«Це заклад, у якому можна посмакувати різноманітними стравами, насолодитися смачним крафтом та приєднатися до культурного життя столиці», – кажуть у Drunken Monkey.

Назву бар отримав від найбільш популярного виду крафтового пива броварні K&F Brewery, яка відкрила заклад.

«18 кранів українських пивних брендів постійно оновлюються, також можна замовити крафт із собою та спробувати з десяток несподіваних авторських коктейлів від бармена Артура Тетерева на його основі», – розповідають у Drunken Monkey.

За кухню у закладі відповідає шеф Кирило Палатай. Серед основних страв – сібас філе-конфі з буряковим ризото і вершково-устричним соусом (270 грн), восьминіг-гриль з чорізо та ризото з куркумою (530 грн) і рибай з маслом «кафе-де-парі» по азійському (290 грн).

Шеф-кухар Drunken Monkey Кирило Палатай

Із закусок у меню сирне печиво від шефа з насінням або з беконом і шоколадом (63 грн),  паштет зі скумбрії гарячого копчення (115 грн), креветки в «устричному» соусі (287 грн) та брускети з болгарським перцем, запеченим з баклажанами та кінзою (77 грн).

Розташували Drunken Monkey у підвальному приміщенні старовинного будинку поблизу Контрактової площі. У приміщенні три зали, в одній із них – контактна барна стійка.

Дизайн виконали у стилі дизель-панк. Це робота українського художника Георгія Сенченка та Тетяни Савадової. Доповнили експозицію витворами мистецтва, які створили спеціально для Drunken Monkey Bar Сенченко та Микита Кравцов.

 У тестовому режимі в закладі діє знижка 20% на всі позиції у меню.

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – вся їжа міста в одному місті.

Коли

18:00-23:00 (тестовий режим)

Де

вулиця Костянтинівська, 1

телефон

096 493 11 00

Фото: Альона Сапонова для Drunken Monkey, Анна Бобирєва для The Village Україна