У Києві на Великій Васильківській почав свою роботу ресторан ReberBar. Заклад спеціалізується на ребрах та українському крафтовому пиві.

Інтер’єр розробляли брати Юдіни (One Love Coffee, Takava Coffee-Buffet). Заклад оздобили деревом, пивними кеглями, пляшками і кришечками від пивних пляшок. Новий ресторан відкрили на колишній локації Lucky Pub.

«Ми позиціонуємо себе як демократичний ресторан, який спеціалізується на ребрах та українському крафтовому пиві. У планах – запрошення діджеїв, які б грали легку приємну музику, та, можливо, джаз-бенди», – розповідають у ReberBar.

У меню ресторану є кілька видів ребер, курячі крильця, копчені свинячі вуха з беконом, а також тар-тар із яловичини та лосося. Також є кілька видів стейків, салати, супи та бургери.

Із десертів у ресторані подають чизкейк та фірмовий «Наполеон» із журавлиною. З напоїв акцент у ReberBar зроблено на пиві, також є класичні та авторські коктейлі.

Пиво в закладі – із власної пивоварні «Чумаков» у Маріуполі. Також пропонують пиво львівського «Кумпеля» і «Першої Дніпровської броварні».

Із меню:

Свинячі ребра BBQ – 220 грн

Ребра ягняти в східних спеціях – 260 грн

Курячі крильця Buffalo – 105 грн

Тар-тар з лосося – 165 грн

Цезар з куркою – 130 грн

Чизкейк – 85 грн

Пиво Pilsner «Чумаков» – 50 грн/500 мл

Пиво Mosaic «Кумпель» – 50 грн/500 мл

Коли

11:00-23:00 (з неділі по середу),
11:00-02:00 (з четверга по суботу)

Де

вулиця Велика Васильківська, 13/1 (вхід із вулиці Рогнідинської)

Телефон

098 909 3043

Фото та обкладинка: ReberBar