Кіно

«Гарні часи» / Good Time

19 жовтня

Для того, щоб позбутися асоціацій із «Сутінками», Роберт Паттінсон почав співпрацювати з режисерами на кшталт Джеймса Ґрея та Антона Корбейна, а також двічі знявся у Девіда Кроненберґа. Та найбільше для зміни іміджу йому, схоже, допоміг новий фільм братів Сафді: профільні видання називають «Гарні часи» найкращою роботою у кар’єрі Паттінсона. У стрічці англієць грає злочинця, який намагається пограбувати банк із братом. Особливість полягає у тому, що брат є людиною з особливими потребами.

Трейлер фільму «Гарні часи»

«Геошторм» / Geostorm

19 жовтня

У недалекому майбутньому людство навчилося коригувати погодні умови за допомогою спеціальних супутників. Та все йде шкереберть – і супутники створюють штучний шторм небувалого масштабу. Врятувати планету здатен лише астронавт у виконанні Джерарда Батлера. У ролях другого плану – номінанти на «Оскар» Енді Ґарсія та Ед Гарріс.

Трейлер фільму «Геошторм»

«Аритмія» / «Аритмия»

19 жовтня

Олег працює у службі швидкої допомоги. Водночас лікар намагається зберегти свій шлюб. За цю роль російський актор Олександр Яценко отримав приз міжнародного кінофестивалю у Карлових Варах. Режисера Бориса Хлєбнікова ви можете знати за фільмами «Коктебель» і «Довге щасливе життя».

Трейлер фільму «Аритмія»

«Великий» / Big

Неочевидний факт: двократного оскарівського лауреата Тома Хенкса вже шістнадцять років не номінували на «Оскар». Показ класичної стрічки 1988 року «Великий» – можливість на великому екрані переглянути перший перформанс Хенкса, за який він отримав номінацію Американської кіноакадемії. Це історія про хлопчика, який так хотів подорослішати, що в нього це вийшло – буквально за одну ніч.

Фрагменти фільму «Великий»

Коли

неділя, 22 жовтня, 16:00

Де

Кінотеатр «Кінопанорама», вулиця Шота Руставелі, 19

Скільки

100-120 грн

«Войнушки» / The War Game

«Войнушки» Пітера Воткінса отримали «Оскар» за найкращий документальний фільм понад 50 років тому. Втім, з огляду на проблему Північної Кореї, стрічка зберігає актуальність і зараз. Це припущення, як ядерна війна могла б вплинути на звичайне англійське містечко.

Фрагменти фільму «Войнушки»

Коли

неділя, 22 жовтня, 15:00

Де

Plivka, вулиця Васильківська, 1

Скільки

вхід за реєстрацією

Концерти

Monatik

Вітамін D міститься у печінці, рибі, авокадо, а також у живих виступах артиста Monatik. «Кружити» Палац спорту найкращий український музикант 2016 року за версією M1 Music Awards буде з новою програмою.

MONATIK  Vitamin D

Коли

п’ятниця, 20 жовтня, 19:00

Де

Палац спорту, Спортивна площа, 1

Скільки

499-4499 грн

Brainstorm

Brainstorm називають «головним рок-гуртом Балтійського регіону». Команда Ренарса Кауперса, що має досвід виступу на Glastonbury i Sziget, повертається до Києва після літньої появи на Atlas Weekend.

Brainstorm и Би-2  Скользкие улицы

Коли

cубота, 21 жовтня, 19:00

Де

Atlas, вулиця Січових Стрільців, 37-41

Скільки

600-2000 грн

Джонні О’Ніл

Джонні О’Ніл – американський джазмен, який віртуозно володіє фортепіано. До Києва зі своїм колективом він повернеться у межах програми «Джаз із Нью-Йорка».

Johnny O'Neal – I'm Your Mailman

Коли

п’ятниця, 20 жовтня, 20:00

Де

Bel’etage, вулиця Шота Руставелі, 16-А

Скільки

400-1300 грн

Нейромонах Феофан

«Колектив-мем, який повинен був стати одноденкою, але врешті жарт затягнувся на вісім років», – характеризують гурт із Санкт-Петербурга колеги. «Нейромонаха Феофана» визначає поєднання балалайки із драм-енд-бейсом і хардстепом. А ще – інтрига. Адже досі ніхто не знає, хто саме приховується за маскою лідера гурту.

Нейромонах Феофан  Топить за Феофана

Коли

п’ятниця, 20 жовтня, 21:00

Де

Sentrum, вулиця Шота Руставелі, 11

Скільки

400-700 грн

Twelve Foot Ninja

Австралійський рок-гурт грає у стилі джент. Його визначає характерне звучання, а також висміювання традиційного року і поп-музики. Зокрема, Twelve Foot Ninja відомі тим, що змогли зібрати 45 тисяч доларів на кліп на краудфандинговій платформі.

Twelve Foot Ninja  One Hand Killing

Коли

cубота, 21 жовтня, 20:00

Де

Sentrum, вулиця Шота Руставелі, 11

Скільки

480-710 грн

Вечірки

Closer 4 Years Anniversary

Closer святкує четвертий день народження. Святкування в арт-центрі вирішили розділити на два дні. У ніч із п’ятницю на суботу майданчик привітають резиденти: зокрема, Noizar, Alex Savage і Timur Basha. Наступного ж дня клуб прийме вітання від гості з Нідерландів Steffi.


Коли

п’ятниця, 20 жовтня, 23:55 – субота, 21 жовтня, 09:00; субота, 21 жовтня, 23:55 – неділя, 22 жовтня, 09:00

Де

Closer, вулиця Нижньоюрківська, 31

Скільки

до 02:00 – 220 грн, після 02:00 – 300 грн, п’ятниця + субота – 400 грн

Weekend in Regenschirm

Бар Regenschirm від засновників Parasolka відчиняє двері о 17:00, а о 22:00 вмикатиме музику. У п’ятницю гостей потішить, зокрема, Artem Ikra. У суботу ж диско і фанк ставитиме Masha Efy.


Коли

п’ятниця, 20 жовтня, 22:00; субота, 21 жовтня, 22:00

Де

Regenschirm, вулиця Хорива, 25/12

Скільки

Вхід вільний

Маркет

Всі Свої. Теплі дитячі речі

Шапку не забудь вдягнути! Немає шапки? Саме час відвідати зимовий маркет із теплими речами від шоуруму українських виробників одягу Всі. Свої і підготувати дітей до холодної пори. На вибір запропонують не лише шапки, а й пальта, куртки, светри тощо.


Коли

субота, 21 жовтня, 10:00-20:00 – неділя, 22 жовтня, 10:00-20:00

Де

D12, вулиця Десятинна, 12

Скільки

вхід вільний

А також

FuckUp Nights Kyiv Vol. XII

Бізнес – це не лише історії успіху, а й тривалий шлях спроб і помилок. Поділитися не найкращим досвідом із колегами означає підготувати їх до того, що просто нікому не буде. Навіть власникам найбільш успішних бізнесів. У київських FuckUp Nights уже встигли взяти участь, зокрема, Фоззі з гурту ТНМК та архітектор Слава Балбек.


Коли

п’ятниця, 20 жовтня, 19:00

Де

Fedoriv Hub, вулиця Велика Васильківська, 5

Скільки

699-799 грн

Світлини: обкладинка – MONATIK, 1 – Артхаус Трафік, 2 – MONATIK, 3 – Closer, 4 – Всі.Свої, 5 – FuckUp Nights Kyiv