The Village Україна збирає події вихідних, які варто відвідати (3-5 січня 2020 року).

П’ятниця

3 січня

Новорічне афтепаті у «Хвильовому»

КОЛИ: 3 січня, 22:00

ДЕ: «Хвильовий», вулиця Верхній Вал, 18

СКІЛЬКИ: вхід вільний

Facebook

Афтепаті після святкування Нового року у барі «Хвильовий». Гостей запрошують приходити на танці під ритми музики хаус. Дрескод – яскравий одяг.


Концерт «Різдвяна класика»

КОЛИ: 3-5 січня, 19:00

ДЕ: Будинок кіно, вулиця Саксаганського, 6

СКІЛЬКИ: від 400 гривень

Faceboo

На концерті прозвучить різдвяна музика сімейства Штраусів, Йоганна Себастьяна Баха, Петра Чайковського, Арканджело Кореллі, Вольфганга Амадея Моцарта, Антоніо Вівальді, Йоганна Пахельбеля, Франца Шуберта та інших.

Субота

4 січня

Вечірка Selector

КОЛИ: 4 січня, 22:00

ДЕ: «Хвильовий», вулиця Верхній Вал, 18

СКІЛЬКИ: вхід вільний

Facebook

Відтінки хаусу та електро від резидентки харківської «Культури звуку» Ольги Удовенко ака Udda та мелодичне техно від Євгенія Горбаня ака Eu Galaxy.


Вистава «Синя Борода»

КОЛИ: 4 січня, 12:00

ДЕ: «Сцена 6», вулиця Васильківська, 1

СКІЛЬКИ: від 100 гривень

Facebook

«Синя Борода» – це адаптована французька казка-горор про вбивцю дружин у виконанні «Дикого театру». За сюжетом вистави, Синя Борода вештається містом і хоче вкрасти дівчину, щоб зробити її своєю нареченою. Лише відважна Настя кидає виклик Синій Бороді.


Квір-вечірка у Crest

КОЛИ: 4 січня, 23:00

ДЕ: Crest, вулиця Хрещатик, 12

СКІЛЬКИ: від 150 гривень

Facebook

Kichmich – французько-український мистецький квір-колектив, ціллю якого є «зробити внесок у розвиток квір-культури, мистецтва та активізму». «Ми створюємо безпечний простір для квір-людей з культурою бодіпозитиву, де всі можуть почуватися вільно у самовираженні, без остраху бути засудженими чи підданими гарасменту», – розповідають організатори.


Виставка колажів «СССPepsi»

КОЛИ: 3 січня, з 14:00

ДЕ: «Дом», вулиця Сагайдачного, 10

СКІЛЬКИ: вхід вільний

Facebook

Виставка колажів «СССPepsi» авторки Лідії Мороз розповідає про поєднання «бетонних пусток перебудови та нової чуттєвості, які намагались у них оселитись». «Серія CCCPepsi – це історії про те, як нові герої впроваджуються у звичні пейзажі, приносячи з собою щось інше: інтимне і тілесне», – розповідають організатори події.


Вистава «Коханець»

КОЛИ: 4 січня, 19:00

ДЕ: Малий театр, вулиця Олеся Гончара, 33

СКІЛЬКИ: від 150 гривень

Facebook

У виставі за п’єсою Гарольда Пінтера «Коханець» є лише три персонажі й тільки два з них реальні. Жінка, чоловік, коханець дружини, який водночас і є її чоловіком. Жінка грає з чоловіком в «ідеальну родину», чоловік так само грає з дружиною, вона – з коханцем, коханець – із нею. Безперервний рух колом, в якому одні й ті самі дійові особи не можуть відрізнити дійсність від сну.

Неділя

5 січня

Вистава «Ніч перед Різдвом»

КОЛИ: 5 січня, 17:00, 20:00

ДЕ: театр «Актор», вулиця Велика Житомирська, 40

СКІЛЬКИ: від 120 гривень

Facebook

Творці спектаклю обіцяють оновлення знайомої новорічної історії. «Якщо в цю ніч іще намішати трішки кохання та пристрасті? Тоді усім знайома новорічна історія набуде зовсім нових обрисів», – розповідають у театрі «Актор».

Текст: Юлія Тунік