The Village Україна продовжує рубрику «Плейлист», у якій просить артистів ділитися улюбленою музикою.

O.Torvald 14 лютого зіграє акустичний концерт в межах вечірки Valentine's Day у клубі Beer House. На прохання редакції лідер гурту Женя Галич розповів про небанальну музику та поділився 10 улюбленими треками з читачами The Village Україна.

«Звичайно мій список набагато більше, ніж 10 пісень. Але я постарався зібрати ті пісні, які першими приходили в голову, не замислюючись. Нижче пісні, які рвуть мене на шматки, ті пісні, які я включаю на повну гучність, коли напиваюся, пісні під які жену на машині по трасі або в місті і кричу їх так, що всі водії і пішоходи навколо готові викликати швидку або поліцію», – ділиться Женя.

O.TORVALD – Зламані (acoustic live, 2019)

New Found Glory – Dressed To Kill

«Мені завжди хотілося бути героєм «Американського пирога». Панк-рок, вечірки і старшокурсниці, які розбивають твоє підліткове серце».

Bowling For Soup – Girl All The Bad Guys Want

Продовжуючи тему вечірок, трешу та угару.

Sum 41 – Still Waiting

Одна з моїх найулюбленіших груп. Це група, яка в 18 років змінила моє сприйняття рок-музики. Ми навіть їх розігрівали в 2012. І ось влітку знову буде можливість послухати наживо.

My Chemical Romance – The Ghost Of You

З цією композицією асоціюється період останніх курсів університету, Аня з Педагогічного, пристрасні поцілунки на лавочці в парку і розбите серце.

Green Day – Jesus Of Suburbia

Один з найкрутіших фронтменів. Приклад для наслідування та доказ справжньої дружби і вірності всіх учасників протягом кількох десятиліть. Пісня, в якій зібрані кілька пісень. Я можу її слухати на повторі весь час і у мене будуть мурашки, як вперше.

Blink-182 – Always

На початку двохтисячних дядько з Москви передав мені дві аудіокасети Green Day і Blink 182. З тих пір чорний одяг замінив на яскравий з секонд хенду.

Foo Fighters - Learn To Fly

Група, яка в черговий раз повернула вектор мого музичного смаку та закріпила його надовго. І якщо і є на світі людина, побачивши якого я втрачу свідомість, то це – Dave Grohl.

Coldplay – Yellow

Полтава, зима, гараж, репетиції і наступний трек в навушниках по дорозі додому.

Snow Patrol – Chasing Cars

Я працював на Авторадіо у Полтаві. Якось вранці до нас в трек лист прилетіла наступна пісня, і після її прослуховування я кілька секунд не міг нічого вимовити в мікрофон, залишаючись в цій пісні.

Audioslave – Be Yourself

Шкода, коли великі музиканти так рано йдуть з життя з власної волі. Один з найкращих вокалістів в історії рок-музики.

Обкладинка: O.Torvald