The Village Україна продовжує рубрику «Плейлист», у якій просить артистів ділитися улюбленою музикою.

Kodaline – ірландський інді-гурт з Дубліна. Заснована 2005 року команда як 21 Demands у 2011 змінила свою назву на Kodaline. А ось свій склад гурт жодного разу не змінював. Усі четверо учасників Kodaline долучаються до запису вокалу.

У неділю ірландський інді-квартет гратиме у Bel etage. Kodaline презентуватимуть свій третій студійний альбом Politics Of Living (2017-2018). На розігріві – український гурт INDT.

Kodaline – High Hopes

Плейлист для The Village Україна складає гітарист (за сумісництвом бек-вокаліст і клавішник) Kodaline Марк Прендергаст (Mark Prendergast).

Dean Lewis – Be Alright

Це дуже відкритий і чесний трек про закінчення стосунків. Дін Льюїс – чудовий співак з Австралії. Ми познайомилися з ним кілька тижнів тому в Лондоні. Він дуже скромний хлопець.

James Vincent McMorrow – Me And My Friends

Джеймс – співак з Дубліна з унікальним голосом. Ця пісня записана у характерній для нього грайливій манері. Музика звучить майже як ретро-відеогра з 80-х. Чудовий літній трек.

Feist – Limit To Your Love

Feist – неймовірна вокалістка з кількома неймовірними піснями. Ця пісня отримала нове життя, коли кавер на неї записав Джеймс Блейк (James Blake). Але оригінал таки має щось особливе. Це пісня з альбому The Reminder, одного з моїх улюблених.

Hozier – Nina Cried Power

Немає нічого кращого за пісню з меседжем. Nina Cried Power – це політична пісня з не таким уже й оригінальним, але універсальним посилом, зрозумілим у всьому світі.

The Beatles – Dear Prudence

Dear Prudence – класний запис із The White Album. The Beatles залишаються найважливішим гуртом у світі, і їхній доробок буде переосмислювати покоління за поколінням. Це пісня Леннона у його найкращій формі.

Lil Pump feat. Kanye West – I Love It

Дуже смішний запис, обов’язково дивіться відео. Lil pump набирає шаленої популярності з піснею, яка триває трохи більше за 2 хвилини. Не сприймайте її надто серйозно.

Brockhampton – Boogie

Я не так багато знаю про цих хлопців. Вони називають себе бойзбендом, але це команда аж з 10 учасників, які разом роблять, що хочуть як митці, і це працює. Вони майже всі з Америки, а один хлопчина з Белфаста. Ця пісня Boogie – справжній бенгер.

Snow Patrol – Life On Earth

Ми всі великі фанати Snow Patrol і любимо цю пісню з їхнього свіжого альбому Wildness. Чудовий трек. Нам дуже пощастило грати з ними в турі Великобританією наступного року. Буде нагода слухати їх наживо щовечора.

Anderson Paak – Celebrate

Anderson Paak – мій улюблений артист сьогодні. Ця пісня звучить як госпел. Вона з альбому Malibu, який просто вибиває землю з-під ніг. Подивіться його Tiny Desk Concert, якщо ще не встигли.

Villagers – A Trick Of The Light

Ще музика з Дубліна. Нещодавно вийшов новий альбом, і він чудовий. Ця пісня майже медитативна.