The Village Україна розповідає про кінопрем’єри, варті уваги в липні.

«Людина-павук: Далеко від дому»

Spider-Man: Far From Home

Трейлер фільму «Людина-павук: Далеко від дому»

Людина-павук повертається

Зараз буде спойлер: світ п’ять років жив без Людини-павука, а тепер повинен продовжувати жити і без Залізної людини. «Людина-павук: Далеко від дому» – це перший фільм кінематографічного всесвіту Marvel після епічного фіналу «Месники: Завершення». Водночас студія подає сиквел другого перезапуску як справжній фінал оригінальної історії «Месників»: усе-таки це перший фільм, у якому Пітеру Паркеру не допоможе порадою Тоні Старк. Чи то ментором, чи то ворогом супергероя-школяра стане персонаж Джейка Джилленхола. Як місце дії – європейські канікули Паркера з однокласниками.


Прем’єра в Україні: 4 липня

Режисер: Джон Воттс («Людина-павук: Повернення додому»)

У ролях: Том Холланд («Людина-павук: Повернення додому»), Джейк Джилленхол («Зодіак»), Сем’юел Л. Джексон («Кримінальне чтиво»)

«Водій для копа»

Stuber

Трейлер фільму «Водій для копа»

Коп в Uber

Поліцейський поспішає на спецзавдання, для цього викликає Uber. «Водій для копа» використовує традиційну формулу баді-муві, але з айфонами та додатками для виклику таксі. У головних ролях – колишній реслер і зірка «Вартових галактики» та «Месників» Дейв Батіста, а також Кумейл Нанджіані, який вже звик грати водіїв Uber і також готується до ролі у фільмі Marvel «Вічні».


Прем’єра в Україні: 11 липня

Режисер: Майкл Даус («Проповідник»)

У ролях: Дейв Батіста («Вартові галактики»), Кумейл Нанджіані («Кремнієва долина»)

«Щасливий Лазар»

Lazzaro Felice

Трейлер фільму «Щасливий Лазар»

Воскресіння

Найкращий сценарій торішнього Каннського кінофестивалю та частий гість топів найкращих фільмів 2018 року «Щасливий Лазар» – це нова стрічка італійської режисерки Аліче Рорвахер. Поєднуючи ультрареалістичні та чарівні елементи, авторка «Див» розповідає історію про оманливість матеріального та вічність справжніх почуттів. Покажуть стрічку в межах «Тижня швейцарського кіно», що пройде 4-7 липня у кінотеатрі «Жовтень».


Прем’єра в Україні: 12 липня

Режисер: Аліче Рорвахер («Дива»)

У ролях: Альба Рорвахер

«Хижаки»

Crawl

Трейлер фільму «Хижаки»

Крокодил

На Флориду насувається ураган, але Хейлі не хоче йти на евакуацію без батька. Поки вона його рятує, виявляється, що шторм – не найстрашніша загроза. На полювання затопленим районом виходять величезні крокодили. За горор відповідає режисер фільму «Пагорби мають очі» Александр Ажа.


Прем’єра в Україні: 11 липня

Режисер: Александр Ажа («Пагорби мають очі»)

У ролях: Кая Скоделаріо («Пірати Карибського моря: Помста Салазара»)

«Король лев»

The Lion King

Трейлер фільму «Король лев»

Сімба повертається

Режисер «Залізної людини» Джон Фавро придумав новий жанр майже покадрового перезнімання класичних мультфільмів Disney із «Книгою джунглів», а тепер взявся за історію Сімби. Оновлять «Короля лева» для нового покоління глядачів завдяки, без перебільшення, королівській акторській трупі – Сімбі свій голос подарував Дональд Ґловер, а Налу озвучила Бейонсе.


Прем’єра в Україні: 18 липня

Режисер: Джон Фавро («Залізна людина»)

«Біль та слава»

Dolor y gloria

Трейлер фільму «Біль та слава»

Новий фільм Альмодовара

Дитинство у бідності, відкриття сексуальності та проблеми з наркотиками – Педро Альмодовар зняв найбільш особистий фільм у кар'єрі. Виконавець головної ролі Антоніо Бандерас, який втілив на екрані прототипа іспанського режисера, здобув за неї нагороду як найкращий актор Каннського фестивалю.


Прем’єра в Україні: 18 липня

Режисер: Педро Альмодовар («Шкіра, в якій я живу»)

У ролях: Антоніо Бандерас («Маска Зорро»), Пенелопа Крус («Вікі, Крістіна, Барселона»)

«Анна»

Anna

Трейлер фільму «Анна»

Від автора «П’ятого елемента» та «Люсі»

Люк Бессон продовжує знімати бойовики з жінками у головних ролях, у яких «сильні жіночі персонажі» сусідять із постійним висвітленням жіночого тіла напоказ. Слідом за Міллою Йовович і Карою Делевінь подіум на фільм Бессона змінює модель Саша Лусс.


Прем’єра в Україні: 18 липня

Режисер: Люк Бессон («Люсі»)

У ролях: Саша Лусс, Кілліан Мерфі («Гострі козирки»), Люк Еванс («Красуня і Чудовисько»)