Фестиваль соціальної реклами Molodiya Festival та мережа кінотеатрів Планета Кіно до 25 травня приймають заявки на конкурс соіальної реклами «Людина людині». Учасникам треба зняти рекламу на тему взаємоповаги між людьми в суспільстві, найкращі з них розділять призовий фонд у розмірі 100 000 грн та отримають ротацію на усіх великих екранах Планети Кіно у 5 українських містах.

Минулого року фестиваль та мережа вже проводили спільний конкурс, тільки масштабність теми звужувалась до взаємоповаги в кінотеатрі. Учасники мали створити соцрекламу, яка б мотивувала відвідувачів кінотеатрів поводитися культурно. The Village Україна відібрали 5 найоригінальніших робіт конкурсу.

 Molodiya Festival

Термін: 25 травня

Приз: 100 000 грн

Подати заявку на конкурс

Facebook

«Вимкни мобільний у кінотеатрі»

Хороша ідея та, яка не в лоб, переконаний Юрій Ластівка. У своїй рекламі режисер показав, як бачить кіно ваш сусід у той момент, коли ви відповідаєте на дзвінки:


«Глибина»

«Кіно — це самодостатня мова, яка не потребує зайвих слів», — натякають на беззвучний режим автори реклами «Глибина». Олег Мороз та Антон Чернічко зняли свою роботу під час мандрівки Єгиптом:


«Не виводь людей із кіно»

Призер конкурсу Сергій Пудіч з EasyLiving Films переконаний, що змусити когось змінити свою звичну поведінку — неможливо: «Єдиний шанс змінити її — внести нотку сумніву, щоб людина почала замислюватися»:


«Сinéma»

Tabor Production не тільки привозять в Україну гран-прі Берлінале, а й знімають красиву соціалку.


«Кіномани»

Максим Люков мріє про кінотеатри без насіння: «Я хотів придумати щось, що точно приверне увагу до цього моменту. Навіть тих, хто випадково заснув перед сеансом».