«Київстар ТБ» – це платформа онлайн-телебачення, на якій можна подивитися понад 20 тисяч фільмів, серіалів, мультфільмів та 300 телеканалів. Від початку повномасштабної війни вони відкрили доступ до всіх новинних та частини дитячих каналів, а також освітнього контенту й розділу з аудіоказками українською мовою. А за промокодом VILLAGE платформа пропонує читачам доступ до найповнішого пакету «Преміум HD» на сім днів.

Контент платформи можна дивитися на смартфоні, планшеті, ноутбуці, Smart TV чи ТБ-тюнері, і доступна вона для всіх операторів мобільного зв’язку в Україні. Абоненти Київстар можуть підключити сервіс цілком безкоштовно у вигляді додаткової послуги у тарифах – «Суперсила». Абоненти інших операторів можуть підключити пакети вартістю від 120 до 200 гривень.

The Village Україна разом із «Київстар ТБ» зібрали добірку фільмів із платформи під будь-який настрій.

 

Улюблені книги, що стали фільмами

Максим Оса: золото Песиголовця

Історичний трилер

Восени 1636 року п’ятеро козаків мали повернутися на Січ із платнею від польського короля, але Максим Оса знаходить чотирьох із них замордованими в лісі. У злочині проти побратимів звинувачують Осу, тому йому доведеться самому знайти вбивцю й украдене ним золото. Серед підозрюваних – господар маєтку, молода дружина, ще молодша донька, каштелян замку й відьма-відлюдниця. Але козак знає, що очам вірити не можна.

дивитися

Віддана

Фентезійна драма, мелодрама

Друга половина 19 століття, Станіславів. Лікар Анґер втратив у пожежі дружину, але зміг урятували рідну доньку Аделю й дочку хатніх робітників Стефанію. Дівчата виросли разом, але за 25 років нерозлучного життя виникає питання, хто вони одна одній: справжні сестри чи таки служниця та господиня?

дивитися

 

Людські історії російсько-української війни

Снайпер. Білий ворон

Воєнна драма

2013 рік. Пацифіст-дивак Микола разом із дружиною перебираються під Горлівку, щоб жити у власноруч виритій Норі в гармонії з природою. Але на схід приходить війна. Бойовики вбивають вагітну дружину й ущент спалюють Нору Миколи. Він не може миритися з такою жорстокістю і вступає в добробат, у лави снайперів. Російський професійний снайпер. Один постріл. Чи вдасться Ворону виграти цей поєдинок?

дивитися

Кіборги

Воєнна драма, бойовик

2014 рік. Вороги переважають кількісно, але протягом чотирьох місяців українські військові тримають і захищають донецький аеропорт імені Сергія Прокоф’єва. За надлюдський подвиг їх прозвуть кіборгами, адже поки в них вірять і чекають удома, вони будуть стояти до кінця. Аеропорт звів разом музиканта, сина заможних людей і простих хлопців, які хочуть тільки одного, щоб їхня країна була надійно захищена, а рідні були в безпеці.

дивитися

Черкаси

Воєнна драма

Історія українського флоту під час подій на Майдані 2014 року. Михайло й Лев проходять навчання на тральщику «Черкаси», президент Янукович тікає з України, а в Криму з’являються «зелені чоловічки». Українські кораблі один за одним здаються, і лише екіпаж «Черкас» вирішує продовжити відважну, хоч і безнадійну, боротьбу. Чим закінчилися три тижні протистояння?

дивитися

 

Історія – найгірший спойлер

Крути 1918

Історичний бойовик

Зима 1918 року. До Києва підступає чотирьохтисячна Червона армія, щоб захопити місто. Проти них виступає всього 400 вояків, більша частина з яких ще студенти. Серед них були брати Андрій та Олекса Савицькі, чий загін прийме бій біля залізничної станції Крути. Історія – найбільший спойлер, але, як розкривається в ній молода людина, дивіться у стрічці.

дивитися

Поводир

Історична драма

Україна, тридцяті роки. Майкл Шемрок разом із сином приїздить до Харкова допомагати будувати соціалізм, але трагічно гине. Сліпий кобзар рятує його сина від переслідувачів, і, щоб вижити на чужині, хлопець стає поводирем. Фільм про кохання, вірність, підлість і зраду на тлі найдраматичніших сторінок української історії. Зняли стрічку за реальними фактами й свідченнями.

дивитися

 

Іронія й цинізм detected

Мої думки тихі

Драматична комедія

Вадим зазнає невдач як в особистому житті, так і в роботі звукорежисера, але він вірить у прорив. Йому випадає нагода виїхати з України в краще життя в Канаді, усього-на-всього треба записати звук крякання рахівського крижня. У полювання на звуки природи разом із Вадимом вирушає його мама, адже це можливість провести час родиною. Чи порозуміються вони?

дивитися

Я працюю на цвинтарі

Драматична комедія

35-річний Сашко встановлює надгробки на кладовищі, він почувається комфортно, хоча навіть там доводиться розмовляти з людьми. Усе змінюється, коли в життя цинічного одинака повертається дочка-підліток, одночасно з цим ще й починається боротьба за владу на кладовищі. Як розгортатимуться кримінальні зіткнення і яку психологічну травму отримав герой у минулому?

дивитися

 

Контрасти життя української молоді

Плем’я

Кримінальна драма

У Сергія проблеми зі слухом. Він потрапляє в спеціалізований інтернат, жителі і навіть вчителі якого входять до кримінальної організації «Плем’я». Хлопець намагається зайняти своє місце в ієрархії школи, але все змінюється, коли він закохується в Анну, яка належить тим, хто вище за рангом. Тепер Сергію треба порушити неписані закони «Племені».

дивитися

Стоп-Земля

Драма, мелодрама

Марічка, Яна й Сєня вчаться у звичайній київській школі, в 11-А класі. Вони разом переживають напружену шкільну буденність і тривогу перед майбутніми екзаменами. Виштовхує із зони комфорту Марічку ще й закоханість в однокласника Сашка. Вона розуміє: якщо не наважишся спитати, ніколи не знатимеш, чи це взаємно.

дивитися

Тіні незабутих предків

Фентезі-детектив

Декілька століть тому дев’ять могутніх мольфарів закували злих карпатських духів у Книгу Тіней, затаврувавши її магічною Зґардою. З того часу вона оберігала світ людей від зла, аж поки не потрапила в університет. Врятувати студентів і побороти зло випало нащадку останнього мольфара, навіть якщо він поки в себе не вірить. У стрічці знімається Павло Лі, який героїчно загинув, захищаючи Ірпінь.

дивитися

 

Скажені романтичні пригоди

Скажене весілля 3

Комедія

Родина Середюків віддає в подружнє життя наймолодшого сина Захара. Як і сестри, він обрав собі екзотичну пару – дочку ромського барона Раду. І хоча невістка батькові до вподоби і він поклявся не зіпсувати свято, але спокій не про Середюків. На глядачів чекає вже третє скажене весілля.

дивитися

Зірки за обміном

Комедія

Поля Малякова й Фома Михайловський – головні суперники в шоу-бізнесі. Аж раптом вони обмінюються тілами. Єдина можливість повернути своє життя – вирішити сімейні й романтичні проблеми свого конкурента.

дивитися

МАТЕРІАЛ ПІДГОТОВЛЕНО ЗА ПІДТРИМКИ