Національний онлайн-кінотеатр SWEET.TV підписав нову угоду з голлівудською кіностудією Walt Disney Company. Вона відкриває доступ до ексклюзивних фільмів після прем’єр у кінотеатрах у межах передплати на сервіс SWEET.TV без доплат. Також абоненти сервісу зможуть дивитися сагу «ЗОРЯНІ ВІЙНИ», фільми всесвіту Marvel та інші кінострічки від кіностудії.

Угоду з Disney онлайн-кінотеатр підписав на початку 2021 року. У сервісі зазначили, що повідомлятимуть про прем’єри кіностудії, а повний список фільмів можна знайти в бібліотеці Disney на SWEET.TV.

Наразі в бібліотеці SWEET.TV є фільми від Disney, які можна легально за передплатою переглянути тільки на сервісі. Серед них: «ЧАКЛУНКА: ПОВЕЛИТЕЛЬКА ТЕМРЯВИ», «КРИЖАНЕ СЕРЦЕ 2», «ЗОРЯНІ ВІЙНИ: СКАЙВОКЕР. СХОДЖЕННЯ» та «ДАМБО».

Також на сервісі в межах передплати можна подивитися сагу «ЗОРЯНІ ВІЙНИ»: «ВІЙНИ КЛОНІВ», «ПРОБУДЖЕННЯ СИЛИ», «ОСТАННІ ДЖЕДАЇ», «БУНТАР ОДИН» і «ХАН СОЛО». А також фільми кіновсесвіту Marvel, серед яких стрічки про Тора, Доктора Стренджа, три частини фільму «ЗАЛІЗНА ЛЮДИНА» та дві частини «ВАРТОВИХ ГАЛАКТИКИ».

Передплатникам сервісу також доступні «ПЕРЛ ХАРБОР», «АВТОСТОПОМ ПО ГАЛАКТИЦІ», «КРАСУНЯ», «БЕЗ ОБЛИЧЧЯ», «ВОЛЛ-І» та інші картини кіностудії. 

SWEET.TV продовжує укладати ексклюзивні угоди з іншими голлівудськими кіностудіями. Раніше сервіс підписав прямі контракти з Paramount, Universal та Sony для території України. А у проєкті «Hollywood українською» онлайн-кінотеатр створює ексклюзивний україномовний дубляж відомих голлівудських стрічок.

«Такі домовленості  дуже важливий крок назустріч нашим абонентам. Відтепер на SWEET.TV ще більше фільмів кіностудії Disney можна дивитися в межах передплати без доплат. Ми робимо все, щоби наші абоненти отримували якісний контент легально та на найбільш вигідних умовах. Ми розуміємо, що багато людей зараз намагаються уникнути перебування в людяних громадських місцях, але подивитися прем’єру фільму, на яку глядачі чекали кілька років, хочеться якомога раніше»,  директор онлайн-кінотеатру Олександр Резунов.


SWEET.TV – національний онлайн-кінотеатр із доступом до українського національного та преміального HD-телебачення, серіалів, українських фільмів, а також рейтингових світових стрічок від Disney, Universal, Paramount і Sony з українською доріжкою. Увесь контент можна дивитися в HD-якості на будь-яких пристроях (телевізорі, планшеті, комп’ютері, смартфоні).

Інтерфейс застосунку SWEET.TV інтуїтивно зрозумілий. Платформа працює навіть на слабких пристроях, а її робота залишається стабільною з мінімальною швидкістю інтернету. Це дозволяє дивитися фільми, серіали та телеканали навіть у горах чи в дорозі. Також є можливість поставити телеефір на паузу та переглядати передачі в записі впродовж 14 днів.


МАТЕРІАЛ ПІДГОТОВЛЕНО ЗА ПІДТРИМКИ SWEET.TV