Іван Дорн і Masterskaya презентували другий музичний проєкт «Годный год 2.0». За задумом це альтернатива класичним новорічним програмам. Основою YouTube-шоу стали музичні колаборації.

Серед гостей «Годный год 2.0»: Alyona Alyona, Alina Pash, Женя Галич, Dantes, SunSay, Constantine, гурти Dakh Daughters, «Время и Стекло», «Агонь», The Hardkiss. Продюсував і ставив музичні номери гурт Yuko.

The Village Україна разом з Masterskaya зібрали всі музичні колаборації, які можуть продовжити святковий настрій.

«Время и Стекло» feat Іван Дорн, YUKO (Stas),
Lazy Jesus, Женя Галич – «Дим»

Іван Дорн разом зі Стасом з YUKO, Lazy Jesus і Женею Галичем об’єдналися в музичний колектив. Разом з гуртом «Время и Стекло» вони виконали україномовну пісню «Дим».


«Агонь» feat Ірина Горбачова – «Бомба»

Пісня «Бомба» для Ірини Горбачової – це перший досвід, як соло співачки й другий кліп гурту «Агонь», де вона знялася. У проєкті Masterskaya до виконавців приєднався Іван Дорн.


Mama 13, YUKO (Stas), Женя Галич, «Агонь» feat Ірина Горбачова, Іван Дорн – «Че-то не идет» і «По коридорам»

Mama13 – це сольний проєкт Сурена Томасяна, учасника Dornabanda. У цій колаборації головними стали танці Антона Савлєпова, Костянтина Боровського й Івана Дорна під попурі з двох пісень «Че-то не идет» і «По коридорам».


The Hardkiss feat Alina Pash – Make-up і Bosorkanya

Солістка гурту The Hardkiss Юлія Саніна й реперка Alina Pash влаштували батл у стінах Masterskaya. Наприкінці змагання обидві виконавиці співали хором мікс з пісень Make-up і Bosorkanya.


Dantes – «Теперь тебе 30»

Dantes виконав власну пісню «Теперь тебе 30» у музичному супроводі Стаса з YUKO, Lazy Jesus і Жені Галича. Цей трек – відсилка до композиції гурту «ДиОфильмы» «Мне уже 20».


Constantine – «Наивны»

У цій колаборації Юля Юріна з гурту YUKO танцює ча-ча-ча з Іваном Дорном під композицію «Наивны». Constantine презентував свій трек у червні 2019 року.


Гурт [О] – «Соні Уолкмен»

У березні гурт [О] випустив перший повноформатний альбом «Суперiнтроверт». Трек «Соні Уолкмен» увійшов до платівки. На шоу «Годный год 2.0» трек виконували Стас Корольов, Lazy Jesus і Женя Галич.


O.Torvald – Diller Kaifu

O.Torvald виконав головну пісню з власного альбому Diller Kaifu. Композицію доповнив танцями Іван Дорн.


YUKO – Hrushka

Навесні гурт YUKO презентував композицію Hrushka, а в жовтні випустив кліп до неї. Відео створили зі сторіс фанатів гурту, які співають пісню. У проєкті «Годный год 2.0» виконання композиції супроводжували танці Стаса Корольова в халаті й зеленій перуці.


Sunsay – «Снежно»

Sunsay презентував трек «Снежно» в березні 2019 року. Це традиційний для виконавця мікс з регі, фанку й хіп-хопу. Головною частиною колаборації стали промова й привітання від Івана Дорна.


Dakh Daughters feat YUKO – Bonus Track

Головний кабаре-гурт України Dakh Daughters об’єдналися з Юлією Юріною й виконали разом попурі з треків «Що ти собі думаєш» і «Можна, та можна». Для випуску виконавиці змінили традиційні чорно-білі луки на яскраві перуки й жовті дощовики.


Facebook Instagram

Матеріал підготовлено за підтримки Martini