Український гурт The Cutes презентує сингл, дебютний кліп Hey! (Tell Me Yes) та свій перший мініальбом Always. Останній складається з чотирьох авторських пісень.

Пісні з нового мініальбому – це музика у жанрі мерсібіт (біт-музика), з поєднанням рок-н-ролу, ду-вопу, скіфлу, ритм-н-блюзу та соулу. За словами учасників гурту, на їхню музику вплинула творчість The Beatles. 

9 липня гурт The Cutes презентує дебютний кліп на сингл Hey! (Tell Me Yes)

Водночас музиканти розбавляють своє звучання серфом і гаражним роком, як у  The Sonics. Пісні The Cutes виконують англійською мовою та орієнтуються на світові стандарти виконання. «Високу якість та канонічне звучання у своєму стилі музики ми подаємо по-новому, у сучасній формі», – розповідають учасники гурту.

Режисером дебютного відео гурту на пісню Hey! (Tell Me Yes) став Олександр Кришталь.

The Cutes  – український гурт з п’яти учасників

«Наш гурт – певний міст між поколіннями, який охоплює всі категорії людей. Ми граємо легку, мелодичну і, головне, живу музику, дефіцит якої спостерігаємо на ринку колишнього СНД та Європи», – зазначають виконавці.

 Гурт The Cutes складається з п’яти хлопців-виконавців з Одеси. Blonde – гітара, лід-вокал, тамбурин; Vadik – лід-гітара, бек-вокал; Max – ударні; Vlat – гітара, бек-вокал; Pablo – бас-гітара. За словами засновників, мета проєкту – створити продукт, який не буде поступатися якістю західному. Пісні гурту мають бути зрозумілими та цікавими для людей будь-якого статусу та віку. 

Сайт
Facebook
Instagram


Матеріал підготовлено за підтримки The Cutes