Біля «∄ Клубу на Кирилівській» велика черга, попри те, що квартет Євгена Пугачова вже на сцені. Гості намагаються заходити якнайшвидше, працівники клубу, які заклеюють камери, утомлюються повторювати правила й перегукуються одне з одним.

Спеціально для заходу в центрі великої зали Concert Hall побудували сцену. Гості розходяться навколо неї. «Де тут перед?», – запитує саксофоніст Андрій Бармалій. «Перед існує тільки в тебе в голові», – жартує йому у відповідь барабанник і лідер гурту Hyphen Dash Міша Бірченко.

Ведучий події й один з організаторів Fusion Jams Борис Ткачук просить усіх привітати формацію з п’ятим днем народження. Також нагадує, що два роки з п’яти заходи Fusion відбуваються під час повномасштабної війни.

У пам’ять про полеглих у війні, зокрема співзасновників Fusion Олександри Кувшинової та Олександра Пінчука, який загинув перед повномасштабним вторгненням оголошують хвилину мовчання. Уся зала затихає, але вже за хвилину обережно повертається до танців.

 

 

 

 

 

 

 

Музиканти перемовляються поміж композиціями. Андрій Бармалій озвучує в мікрофон усе, що планує зіграти. Його підтримує барабанник Олександр Явдик, який закликає більше джемити. Встигають зіграти хіти «Соборність», «Я нормально» та Single Lady broken Heart. Уже на першій композиції Бармалій стрибає в залу.

 

 

 

 

 

Перед виступом гурту Aesthetic Combination Борис Ткачук проводить благодійний аукціон на підтримку Сил Оборони. Продали платівку з підписом і картини сестер Фельдман і Микити Брославського. Також організатори задонейтять 20% від вартості кожного проданого квитка.

 

 

З 2019 року Fusion провели понад 50 подій в Україні й за кордоном, на яких виступили понад 400 музикантів і музиканток. Від початку повномасштабного вторгнення формація Fusion задонейтила на ЗСУ понад 1,1 мільйона гривень.

Фото: Серж Хуцану