В український прокат 11 квітня виходить повнометражний ігровий фільм Ірини Цілик «Я і Фелікс».

У межах премʼєри проведуть тур містами України, який триватиме 10 днів і почнеться з Миколаєва. На кожному з показів також буде можливість поспілкуватися з режисеркою.

Локації й дати

Про фільм 

«Я і Фелікс» – це підліткова драма за мотивами книжки «Хто ти такий?» Артема Чеха, яка покаже дорослішання хлопця Тимофія в 1990-х, його сім’ю й друзів, перше кохання та стосунки з колишнім контррозвідником Феліксом. У ролях – поет Юрій Іздрик й Анастасія Карпенко («Як там Катя?»).

«Це не жіноча історія, це жіночий погляд на чоловіче дорослішання. Ця інтонація, ця атмосфера 90-х, із якою вона розповідає про цю історію, – це дуже круто. Це не «Жмурки» чи «Мама, не горюй», тут є відчуття надії, яке також визначало 90-ті», –коментувала The Village Україна продюсерка фільму Анна Соболевська.

   

Редакція The Village Україна розповідала про кінопрем’єри, на які ми чекаємо в квітні. Серед них – «Повстання Штатів», найдорожчий блокбастер студії A24, документальний фільм Антона Птушкіна про тварин під час війни, а також друга частина Rebel Moon від Зака Снайдера й фільм про каскадера з Раяном Ґослінґом.

Раніше ми розповідали про фільми березня, а також серіали, на які чекаємо у квітні.