Музей Ханенків спільно з культурно-освітньою ініціативою «‎Без пробілів» оголошує набір на креативні майстерні для підлітків.

Проєкт триватиме десять тижнів з 13 квітня до 15 червня і включатиме чотири майстерні: креативного письма, плаката, перформансу й аудіоперформансу. Учасники досліджуватимуть культурну спадщину, вчитимуться створювати креативні проєкти, працювати в сучасних мистецьких напрямах і в музейному просторі.

«Ми шукаємо підлітків, яким потрібна спільнота, а також простір для розвитку і набуття нових мистецьких досвідів», – каже кураторка Майстерні креативного письма і створення зіну Юлія Конопляна.

Підлітки віком від 14 до 18 років можуть долучитися до креативних майстерень заповнивши форму за посиланням. Результати роботи учасників презентують на виставці в Музеї Ханенків у червні.

   

Креативна агенція Brain Tank створила анімаційні відео експонатів для шести музеїв Києва, зокрема викрадених експонатів музею Ханенків. Команда візуалізувала викрадені Росією експонати за допомогою 3-D, які створила команда FreeGen Group. Музей Ханенків надав агенції фото експонатів для їх відтворення.

фото: Серж Хуцану для The Village Україна