Львівський музикант «Паліндром» випустив новий трек «Найліпший день» і кліп до нього, де проводить «свій найліпший день», перетворивши вагон трамвая на квартиру.

«Цей трек – спроба підняти настрій самому собі. Коли довгий час ми сфокусовані на пригніченому стані, не помічаємо справді цінних моментів у житті. Я вирішив зібрати їх в цій пісні», – коментує Степан Бурбан («Паліндром»).

Бурбан зібрав у пісні «те, з чого і почався «Паліндром»: закоханість, весну у Львові, улюблені місця, ритуали та «надію на те, що колись буде краще», каже музикант.

У квітні «Паліндром» в оновленому складі вирушить у благодійний тур Україною. Концерти заплановані в 11 містах, зокрема в Києві (5 квітня), Харкові (6 квітня) та Дніпрі (21 квітня).

Слухайте «Найліпший день» на стримінгових майдачиках: Spotify, Apple Music, Deezer та YouTube Music.

   

«Паліндром» – музичний проєкт Степана Бурбана, який запустили восени 2019 року альбомом «Про сьогодні, завтра і вчора». Раніше Степан працював у реп-проєкті «Глава 94» і під псевдонімом «Кашляючий Ед».

Редакція The Village Україна говорила із «Паліндромом» про тему війни у творчості, новий український шоу-бізнес, рідний Львів і альбом «Придумано в черзі». У вересні виконавець також випустив альбом із «живими» інструментами «Найліпші питання собі».