«Океан Ельзи» випустив сингл Voices Are Rising, який увійде до першого альбому гурту англійською мовою. Вихід платівки анонсували 14 березня, однак дата виходу наразі невідома.

«Тут мали би бути великі тексти, розповіді і пресрелізи. Але сьогодні ми хочемо аби ви просто послухали пісню та, найголовніше, памʼятали, що світло завжди переможе темряву», – пише гурт в Instagram.

Voices Are Rising – не перша повністю англомовна пісня гурту «Океан Ельзи». У 1998 році з альбомом «Там, де нас нема» вийшла пісня Long Time Ago, яка потім також увійшла до збірки «1221».

Слухайте пісню Voices Are Rising на стримінгових майданчиках: Spotify, Apple Music, Deezer та YouTube Music.

   

До другої річниці повномасштабної війни РФ проти України рокгурт «Океан Ельзи» випустив першу за два роки сольну пісню «Відповідь» і кліп до неї. Гурт також анонсував, що навесні буде «багато новин» про плани на нові альбоми, 30-річчя гурту, яке відзначатимуть у жовтні, а також «нові етапи творчого життя».

   

«Океан Ельзи» вже шість років не давав концертів на великих стадіонах і вісім років, після виходу «Без меж», не випускав нових альбомів. Фронтмен гурту Святослав Вакарчук у 2021 році випустив сольник «Оранжерея», який присвятив своєму батькові.