Київська спільнота сучасного українського джазу Fusion проведе концерт Fusion is Community у Concert Hall на Кирилівській, 41.

До спільноти Fusion увійшли гурт Hyphen Dash, саксофоніст Андрій Бармалій й барабанщик Олександр Явдик, гітарист Євген Пугачов й Aesthetic Combination, а також секретні гості.

Спеціально для заходу побудували сцену по центру великого залу Concert Hall. А за освітлення відповідає світлохудожник фестивалів Brave! Factory й Strichka Дмитро Годиненко.

«За п’ять років нам удалося познайомити між собою купу молодих музикантів і музиканток, щоб змотивувати їх на розвиток. Так сформувалися десятки колективів і сольних проєктів, а слухачі й слухачки відкрили для себе новий інтерес до інструментальної музики й зустріли нових друзів», – каже співзасновник і продюсер Fusion Аким Карпач.

На заході проведуть благодійний аукціон з унікальними музичними й немузичними лотами, зібрані кошти, а також 20% із продажу квитків передадуть на потреби ЗСУ.

З 2019 року Fusion провели понад 50 подій в Україні й за кордоном, на яких виступили понад 400 музикантів і музиканток. Від початку повномасштабного вторгнення формація Fusion задонейтила на ЗСУ понад 1,1 мільйона гривень.

   

Де:

Concert Hall на вулиці Кирилівська, 41

 Коли:

 10 березня, о 18:00

   

Community Cafe із сучасною українською веганською кухнею від команди «∄ Клубу на Кирилівській» і K41 Community Fund відкрили 15 грудня 2023 року. «Місце від комʼюніті для комʼюніті, майданчик для промоутерів і митців з акцентом на не танцювальній музиці», – описують концепт у закладі.