На стримінговому сервісі Max і каналі Cinemax покажуть український фільм «Між нами».

У фільмі «Між нами» розповідають історію близьких стосунків, а також про складний вибір, який доводиться приймати головним героям. Авторами сценарію стали режисерка Соломія Томащук і Юрій Дунаєв. А головні ролі у фільмі виконали Анастасія Пустовіт («Перші ластівки») й Ірма Вітовська («Брама», «Мої думки тихі»).

«Фільм запрошує зазирнути у світ, де спільні секрети стають павутинням, що сплітає героїнь у неочікуваному зв’язку, розмиваючи межі між добром і злом», –  описують автори фільму.

Психологічний трилер «Між нами» отримав три нагороди на New York International Women’s Festival за найкращі продюсування, роботу художника-постановника й костюми. Фільм покажуть у травня для глядачів Чехії, Словаччини, Угорщини, Польщі, Румунії, Молдови, Албанії, Болгарії й країн Адріатики.

 

Сербський актор із російським громадянством Мілош Бикович не зніматиметься у третьому сезоні серіалу «Білий лотос» від HBO. Мілош Бикович у серіалі мав зіграти роль російського Валентина, який є керівником готелю з поліпшення життя. НВО розірвали контракт із Биковичем через його позицію щодо України.