Музиканти Стас Корольов і Антон Слєпаков випустили «подвійний перехресний реліз» – кавери на пісні один одного.

Слєпаков записав фортепіанний кавер на пісню Корольова «100+», а Корольов записав «метакавер» (його так називають через «віддаленість» від оригіналу) на пісню Слєпакова «Веаюфром» з альбому «ВГНВЖ» «Референс». У роботі над каверами брав участь композитор Євгеній Дубовик.

Антон Слєпаков виконав кавер на пісню Корольова на концерті «Цифровий утікач» у Bel Etage, а Стас Корольов виконав кавер на пісню Слєпакова на концерті «Warнякання 5.0» в Будинку кіно (пізніше відеолайв пісні записали для Youtube-проєкту Blue Lizard).

 Послухати пісні на музичних платформах можна тут і тут.

   

У травні 2021 року Стас Корольов і Антон Слєпаков випустили альбоми з різницею у тиждень. Тоді лідер «ВГНВЖ» долучився до створення першого сольного альбому Корольова, записавши з ним трек «Волны». Редакція The Village Україна в спільному інтерв'ю запитувала музикантів, про нові альбоми, мистецтво в часи війни й осмислення травм різного штибу.

   

Гурт Стаса Корольова, крім фронтмена, складається з музикантів Євгена Дубовика, Олександра Явдика, Андрія Бармалія, а також співзасновниці й режсерки Насті Весни. «Чому ми вигадливі? Тому що бідні»: читайте велике інтервʼю Стаса Корольова й Насті Весни про концерт як гру, відмову від програми «O_x» і партнерство у творчості.

   

Антон Слєпаков – лідер гурту «ВГНВЖ», який після початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну зосередився на проєкті «Warнякання» разом зі співзасновником Андрієм Соколовим. Уже після початку повномасштабного вторгнення ця співпраця розвиває проєкт «Warнякання» – також із речитативом на музику, але на злободенні теми війни. Запитали Антона Слєпакова про рік «Warнякання», тур п’ятьма європейськими країнами й музику під час війни.