Музичний проєкт «Warнякання» Антона Слєпакова («ВГНВЖ») й Андрія Соколова випустив новий альбом. Це 23 композиції, які перезаписали і звели в Дніпрі.

Лейбл Dnipropop, який видав альбом, називає його логічним фіналом програми «Warнякання». «Кожен трек, як маленька «короткометражка»: якась повністю документальна, а якась вигадана й «за мотивами», – кажуть у лейблі.

Із треками, які ввійшли до альбому, відіграли за останні пів року на понад 70 концертах в Україні й за кордоном. «Там майже немає нічого нового, усе це ми зіграли десятки разів за ці півтора роки, але нарешті шлях до ваших гаджетів буде значно спрощено», – пише Слєпаков.

Гурт 21 листопада проведе концерт «Warнякання 5:0» у київському Будинку кіно. Серед запрошених гостей, зокрема, Стас Корольов й Анастасія Весна, письменник Олександр Михед. Вартість квитків – від 600 гривень. Усі зібрані кошти передадуть фонду Musicians Defend Ukraine Foundation.

Слухайте новий альбом «Warнякання» на Spotify, Apple Music, YouTube Music, Deezer і Bandcamp.

   

«Warнякання» – це музичний проєкт фронтмена гурту «ВГНВЖ» Антона Слєпакова й музиканта Андрія Соколова, який створили в березні 2022 року як реакцію на повномасштабне вторгнення РФ.

У листопаді 2022 року «Warнякання» разом із гуртом Стаса Корольова вирушили в тур «помірно прифронтовими містами», де всі концерти грали безплатно, а в лютому вирушили в благодійний тур Європою.

   

Антон Слєпаков («ВГНВЖ») уже рік фіксує війну в проєкті «Warнякання». The Village Україна запитали його про музику під час війни й тур п’ятьма європейськими країнами.