Українську відеогру Back to Hearth, де потрібно відновлювати автентичні будиночки закинутого лісового поселення, анонсувала геймдев-студія Podoba Interactive.

За сюжетом, головному герою потрібно розібратися з наслідками трагедії, яку спричинило «Лихо», привести до ладу кожну оселю й повернути мешканців додому.

Кожен будиночок потребуватиме власного підходу: десь потрібно полагодити вікно, що не закривається, десь відремонтувати паркан, що похилився, а десь очистити квітник від бурʼянів, кажуть розробники.

Ідея гри зʼявилася після того, як 3D-художниця Blessed Burden [іншого проєкту студії – ред.] попросила порекомендувати «цікаві ігри, де не потрібно нікого вбивати», – розповіли в Podoba Interactive.

Наразі команда студії працює над двома проєктами: Back to Hearth і пригодницьким горором Blessed Burden, де головний герой у ролі останнього з живих священників шукає спосіб, як переродити світ після апокаліпсису. Blessed Burden бере участь у цьогорічному фестивалі інді-ігор Indie Cup.

Тизер горору Blessed Burden

Обидва проєкти Podoba Interactive наразі не мають затвердженої дати виходу, але очікується, що буде підтримка української мови.

   

Не тільки S.T.A.L.K.E.R.: як українці продовжують розробляти відеоігри під час війни. Розповідаємо про гру з Шерлоком Голмсом у сетингу Лавкрафта й гру про оператора БПЛА, який знищує російських окупантів.

обкладинка й фото: Podoba Interactive