У галереї Avangarden відкриють виставку, де гості зможуть власноруч зліпити скульптури.

На виставці стоятиме стіл зі шматками глини, на якому відвідувачі зможуть зліпити скульптуру власними руками. Зробити це можна буде в будь-який зручний час упродовж місяця, попередня реєстрація не потрібна.

На експозиції представлять скульптурні барельєфи з глини й дерева, автентичну кераміку, графіку й живопис українського скульптора Андрія Опришка. Виставка розкриває вплив традиційної культури на формування ідентичності сучасного українця, коментують організатори.

У листопаді деякі роботи Андрія Опришка показували в Парижі в межах попап-бранчу української кухні.

Відкриття виставки відбудеться 16 листопада, о 18:00. Відвідувачі також можуть побачити перформанс від театру Aktorsyvo Theatre. Вхід на подію вільний.

У грудні планують провести декілька воркшопів під керівництвом скульптора, додає співзасновниця галереї Avangarden Каріна Качуровська.

   

Avangarden Gallery & Wine Bar – мультидисциплінарний проєкт, який охоплює й виставковий простір, і винний бар. Це спосіб зробити заклад більш доступним і відкритим, ніж формалізовані мистецькі інституції, розповідає Каріна Качуровська в інтервʼю для The Village Україна.