Український музикант Костянтин Почтар (Postman) випустив третій повноформатний альбом Still Life.

«Це досить деперсоніфікований альбом з фокусом на стан, емоцію, а не на особистість автора чи ліричного героя. Він про крихкість краси навколо, про вразливість, про втрати й прийняття невизначеності, про дрібні прекрасні речі, про природу та людину серед неї», – каже Почтар.

 

 

Почтар створив альбом разом із продюсером Ігнацієм Грушецьким протягом 2023 року в Польщі, де живе з 2020-го. «Це перший альбом, записаний від початку до кінця на одній студії з одним продюсером. Напевно, це робить його на фоні моїх попередніх робіт більш цілісним і плинним», – каже музикант.

Альбом записували в студії Monochrom, яку спроєктував саунддизайнер Масамі Сем Тойошіма, який працював над акустичними системами для студій Abbey Road, Metropolis та Olympic.

Виступ Postman із піснею «Київські вулиці» на центральній площі Вроцлава

Новий альбом Postman також вийде на вінілі – платівку Still Life видасть лейбл Почтаря та Андрія Бояра Watra спільно зі швейцарським лейблом The Vinyl Officine.

Слухайте альбом Still Life на музичних стримінгових майданчиках Spotify, Apple Music, YouTube Music та Deezer.

   

У 2020 році Postman випустив альбом «Змінилось багато. Змінилось нічого» про поліцейське свавілля, Берлін та Антарктиду. Читайте інтервʼю The Village Україна із Костянтином Почтарем про створення альбому, переїзд у Берлін і ліричного героя Postman.

обкладинка: Роман Клюз