У січні 2024 року на Megogo стартує світова прем’єра четвертого сезону «Справжнього детектива», що отримав назву «Країна ночі».

Одну з головних ролей у новому сезоні детективу виконала володарка двох премій «Оскар» Джоді Фостер («Мовчання ягнят», «Контакт»). Її напарницю зіграла професійна боксерка Калі Реіс.

Шоуранеркою, сценаристкою та режисеркою всіх епізодів стала Ісса Лопес. Сезон складатиметься із шести серій, першу з яких покажуть 14 січня, пише Variety.

Дія детективного трилеру відбувається у вигаданому місті Енніс у штаті Аляска, де двоє жінок-поліцейських розслідують зникнення шістьох співробітників науково-дослідницького інституту. 

Офіційну локалізацію українською мовою на замовлення Megogo виконала студія Sunnysiders Audiovisual, яка також працювала над озвучуванням серіалу «Спадкоємці» за участю актора Євгена Малухи.

   

Детальніше про повернення серіалів HBO в Україну розповідали в інтерв'ю head of content Megogo.

Перший сезон «Справжнього детектива» вийшов у 2014 році та отримав одну відзнаку «Золотий глобус» і чотири премії «Еммі». Головні ролі в сезоні виконали Меттью Макконахі та Вуді Харрельсон, режисером виступив Кері Фукунага, а сценаристом і шоуранером – Нік Піццолато.

Другий сезон (2015) не отримав загального схвалення критиків і премій. У ньому запрошеними зірками були Рейчел Макадамс, Тейлор Кітч і Вінс Вон. У третьому сезоні (2019) серіалу головну роль зіграв Махершала Алі, який раніше отримав «Оскар» за найкращу роль другого плану у фільмі «Місячне сяйво».