Композитор і музикант Максим Сікаленко (Cape Cod) став учасником кампанії Cold Times від Apple Music, для якої написав мікс із творів українських й іноземних виконавців.

«Я намагався зробити максимально еклектичний мікс, розпочавши з твору улюбленого класичного українського композитора Валентина Сильвестрова. Далі я приділив трохи місця сучасному джазу, оскільки саме восени джаз і соул для мене розкриваються по-особливому. Звичайно ж, я не міг не додати трохи ранньої творчості моєї soulmate Jamala. Після цього перейшов у поле contemporary r’n’b, neo soul і далі став рухатися в бік танцювальної мід темпо електроніки, hip-hop house та urban jazz», – коментує The Village Україна Максим Сікаленко.

Послухати плейлист можна за посиланням.

Cold Times – серія ексклюзивних диджейських міксів від Apple Music. Щорічно Apple Music обирає кількох артистів з усього світу, які розкривають своє бачення осінньої й зимової пори за допомогою музики.

   

Cape Cod – псевдонім київського електронного музиканта, продюсера й диджея Максима Сікаленка, який має мініальбом "Tell Me You Have No Time For Love" (2014) і два повноформатних альбоми: "Cult" (2016) і "Echo" (2018). У травні він також випустив мініальбом «Матч Поінт», який мав вийти навесні 2022 року.