Гурт «Курган & Agregat» зібрав 1,625 мільйона гривень на потреби ЗСУ за три концерти в Україні, повідомив один з учасників гурту Аміл Насіров.

Гурт двічі виступив наживо в Києві, у клубі Atlas, і відіграв один концерт у Львові, на майданчику Fest Republic. 

 

Черга на концерт «Курган & Agregat» до концертного майданчика Atlas у Києві тягнулася до «Квітів України» й вулиці Гоголівської. Фото: The Village Україна

«Прошу звернути увагу, шо ми не їхали для цього в тур по Америці, не оформляли якісь бумажки, шоб їхати в тури по Європі», – коментує Насіров.

До цього «Курган & Agregat» не давали офлайн-концертів упродовж пів року. З попередніх чотирьох виступів зібрали 780 тисяч гривень для військових.

   

 З перших тижнів повномасштабної війни співзасновники музичного гурту «Курган & Agregat» і YouTube-каналу «Селюки» Аміл і Раміл Насірови працюють як волонтери, збираючи кошти на потреби Збройних сил України. Читайте історію про їхнє волонтерство, творчість під час війни й третього учасника гурту Женю Володченка, який приєднався до ЗСУ.

У липні «Курган & Agregat» відіграли онлайн-концерт у повнову складі й зібрали понад два мільйони гривень для військових.