Українська музикантка Юлія Юріна, ексучасниця гурту Yuko зі Стасом Корольовим, випустила перший студійний альбом «Рефлексія» й кліп на сингл «Хто ти такий».

Повноформатник записали ще до повномасштабного вторгнення РФ, але тоді презентацію вирішили скасувати. «Альбом за ці два роки трансформувався під впливом подій, лайв-виступів і набув нових сенсів», – каже Юлія Юріна.

Обкладинка «Рефлексій», натхненна фільмом жахів «Анабель», роботами режисера Тіма Бертона й стилістикою Evanescence.

«Рефлексія» – це поєднання електроніки, альтернативи, року й попмузики», – каже Юлія Юріна. До альбому ввійшли сингли «Чорна хмара» й «Довбаний світ», а також «Хто ти такий» і «Зуби», які Юріна раніше виконувала лише наживо. До «Рефлексій» увійшов трек «Сорі», який є інтерпретацією пісні гурту Yuko, але тепер українською мовою.

«Для мене цей кліп [«Хто ти такий»] про діалог з собою, занурення в складні негативні переживання й емоції [...] Ця історія не про хеппі-енд. Ця історія про трансформацію й початок чогось нового», – каже режисерка кліпу «Хто ти такий» Валерія Джигіріс.

Юлія Юріна вперше наживо зіграє «Рефлексію» на концерті 30 вересня, який пройде у Bel Etage. А поки що послухати «Рефлексію» на музичних стримінгових майданчиках можна за посиланням.

   

Український дует Yuko, до якого входили Юлія Юріна й Стас Корольов, розпався в грудні 2020 року. «Рефлексія» стала першим сольним повноформатником музикантки, натомість Стас Корольов випустив дебютник «О_х» ще в травні 2021 року.