Видавництво «Мальопус» відкрило передзамовлення на кулінарну книгу за всесвітом постапокаліптичної гри Fallout.

До книги увійде майже сотня рецептів страв, натхненних Fallout. Серед запропонованих рецептів – «омлет з яйця кігтя смерті» чи «канелоні, фаршировані м'ясом кротощура».

«Але не переймайтеся, корпорація «Волт-Тек» попіклувалася про те, аби приготувати згадані наїдки ви могли зі складників, які ще не були опромінені й не пройшли численні мутації», – коментують у видавництві.

Книга вийде на початку осені. Вона коштує 585 гривень за передзамовленням (без нього ціна становитиме 650 гривень). Замовити кулінарну книгу можна тут.

   

Fallout – серія постапокаліптичних ігор, перша частина якої вийшла в 1997 році. Останню версію випустили в 2018 році, вона заснована на четвертій частині, але не є її продовженням. За сюжетом, дія відбувається в майбутньому через сотні років після ядерної війни.

   

Тематичні кулінарні книжки – одна зі спеціалізацій видавництва «Мальопус», яке раніше також видало книжки рецептів за всесвітом «Гаррі Поттера», серіалу «Друзі» та серії ігор The Elder Scrolls. Наприкінці червня видавництво «Мальопус» випустило книжку кулінарних рецептів із аніме.