Гурт українського музиканта Стаса Корольова випустив лайв-версію треку «Який день війни» з концерту, який пройшов у травні в київському Bel Etage.

Це перший офіційний лайв гурту. Запис випустили не тільки у форматі YouTube-відео, а й окремим треком на стримінгових платформах.

У команді групи «Стас Корольов» кажуть, що кульмінаційним моментом у діяльності гурту є не випуск синглу, а живе виконання пісні: з візуальною складовою від Насті Весни й людьми в залі. «Мені дуже хотілося записати нову версію в студії. Але, на щастя, її вдалося зафіксувати на концерті», – каже Стас Корольов.

Пісню «Який день війни» про запити українців у Google гурт Стаса Корольова випустив 4 серпня. Лайв-виступ приурочили до річниці виходу треку. Композицію написали за шість днів до благодійного онлайн-фестивалю «Файне місто», який пройшов у травні 2022-го.

  

Гурт Стаса Корольова, крім фронтмена, складається з музикантів Євгена Дубовика, Олександра Явдика, Андрія Бармалія, а також співзасновниці й режсерки Насті Весни. «Чому ми вигадливі? Тому що бідні»: читайте велике інтервʼю Стаса Корольова й Насті Весни про концерт як гру, відмову від програми «O_x» і партнерство у творчості.