Гурт Стаса Корольова виступить із шоу «Цифровий утікач» 11 серпня у Львові.

Концерт описують як «імерсивне аудіовізуальне джаз-рок шоу про реальність навколо, дослідження станів, пошуки себе і трансформацію у новому світі». Обіцяють «нелінійний сюжет, на розвиток якого за допомогою голосувань впливає зал».

Це шоу вперше показали в Києві у травні 2022 року, це був перший майже за два роки повноформатний концерт із новою програмою.

Загалом шоу планують показувати обмежену кількість разів. Квитки на концерт у Львові вже можна придбати тут, вони коштують від 400 гривень. Він відбудеться о 19:30 у Event Hall на !FESTrepublic, що на вулиці Старовознесенській 24-26.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Стас Корольов – артист з Авдївки, який заснував однойменний аудіовізуальний джаз-рок гурт із Києва. Власну карʼєру почав у травні 2021 року, до цього був відомий як мультиінструменталіст і продюсер електронного гурту Yuko.

У серпні 2022 року музикант оприлюднив пісню «Який день війни» й кліп до неї, який розповідає про найчастіший запит українців у Google після повномасштабної війни. Додатково до релізу випустили й мерч, усі кошти з продажу пішли до фонду Musicans Defend Ukraine.

13 листопада 2022 року Стас Корольов провів «Нескінченний концерт», який тривав доки гурт не зібрав понад мільйон гривень для фонду «Госпітальєри».

Наприкінці березня 2023 року гурт відкрив «Віртуальну кав’ярню» як метазаклад у вигляді нескінченного стріму в YouTube, де відвідувачі можуть робити донейти. На зібрані кошти придбали дрон для захисників на східному напрямку.

Наприкінці квітня 2023 року «Стас Корольов» випустив трек Your Princess Is In Another Castle із кліпом, стилізованим під Tetris.

Читайте велике інтерв’ю Стаса Корольова та Насті Весни для The Village Україна – про концерт як гру, відмову від програми «O_x» та партнерство в творчості.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі