Фестиваль музики та культури Brave! Factory проведуть у Києві після майже дворічної паузи, повідомила команда фестивалю.

Фестиваль відбудеться 26 та 27 серпня на його першій локації – у приміщенні Стрічкоткацької фабрики на Нижньоюрківській, 31.

Водночас під час цьогорічної події організатори обіцяють «подивитися на локацію по-новому, наче ми тут ніколи не були та вперше прийшли робити Brave! Factory».

Зокрема, команда збирається відтворити майданчики, які облаштували на території заводу «Київметробуд», де фестиваль проходив із 2017 року. Також планують залучити ті частини Стрічкоткацької фабрики, які раніше не використовували. 

Подробиці та лайнап оприлюднять згодом. Квитки вже у продажу, через особливість локації їхня кількість буде меншою, ніж на попередніх фестивалях, відзначають у команді.

Перші 200 квитків можна буде придбати за вартістю 1250 гривень. Фізичні квитки зі знижкою 10% будуть доступні на подіях артцентру Closer.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Brave! Factory Festival – фестиваль вільної музики та культури, який проводить команда артцентру Closer. З 2017 року фестиваль проходив на території заводу «Київметробуд». У 2018-му про подію писали іноземні видання The Independent і Mixmag, а у серпні 2019-го британське музичне видання Resident Advisor включило Brave! Factory до десятки найкращих фестивалів світу. Через повномасштабне вторгнення у 2022-му фестиваль не відбувся. 

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі