Благодійний фестиваль кременчуцької культури «Мозаїка» пройде 2 липня на раніше закинутому майданчику «Пʼятак» у Придніпровському парку Кременчука.

Це одноденний захід, який організовує обʼєднання «ОʼКомова». Вхід – вільний. «Сьогодні в місті Кременчук формується прецедент децентралізації культури в Україні», – кажуть організатори. Мета фестивалю – створити простір, який обʼєднає міську культуру в Кременчуці.

У програмі – музичні лайви від LoadedSylph, йога, поезія, візуальне мистецтво, перформанси і ярмарок крафтових продуктів від локальних виробників. Повна програма «Мозаїки» за посиланням.

У просвітній частині програми екскурсія містом від Дмитра Соловйова з Ukrainian Modernism, а також лекції від співзасновниці «Мапи Реновації» Дарʼї Корби, автора подкасту «CEO сучасності» Павла Целуйка та блогерки Софії Безверхої. Завершать блок дискусією «Кременчук: їхати, залишатись, повертатись».


Коли

2 липня,

09:00–22:30

Де

м. Кременчук

майданчик «Пʼятак», Придніпровський парк


Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


3D-затоплення крейсера «Москва», «Київська перепічка», сестри Фельдман і «Фонтан виснаження» з Венеційської бієнале: 20 виставок, які можна відвідати в червні.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі