ГО «Агенти крові» оголосили переможців четвертого щорічного конкурсу постерів Ardonation. Темою став заклик до регулярного донорства з гаслом «Системне донорство – як культурна норма».

Переможцями за рішенням журі стали Аліна Тищук, Анна Сирота й Оля Дятлова. Усі троє отримають безкоштовний річний доступ до бібліотеки лекцій Projector Institute, а також додаткові подарунки.

Також сформували трійку переможців за результатами глядацького голосування. Це Сімона Тон, Олександра Гаріна й Аліна Ковтун. Вони отримають можливість безкоштовно навчатись у Hillel IT School на курсі «Основи вебдизайну» або UI/UX Design Pro.

Постери створили 122 учасники, які надсилали роботи з 12 країн світу. Загалом зібрали 176 малюнків, 30 із яких увійшли до короткого списку переможців. Найкращі роботи представлять на станції метро «Золоті ворота» й у ТЦ River Mall.

30 робіт, які ввійшли в шортліст, виставлять у центрах здачі крові у Львові, Дніпрі й Одесі, а також у двох магазинах «Сільпо» в Києві (на вулиці Ярославській і Тичини) і на білбордах із закликом до донорства.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


«Агенти крові» організовують конкурс постерів до Всесвітнього дня донора крові вже четвертий рік поспіль. У 2022 році в конкурсі Artdonation переможцями стали Павло Клочко, Олександра Тетеріна й Софія Притика. Загалом взяли участь 152 автори з 30 міст України, зокрема з тих, які тимчасово окуповані Росією.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі