Голлівудський актор Арнольд Шварценеггер вибачився за «обмацування» жінок у cеріалі про своє життя, пише The Rolling Stone.

Ідеться про трисерійний документальний серіал «Арнольд» про життя й кар’єру бодібілдера, актора й ексгубернатора Каліфорнії (із 2003 до 2011 року). Серіал має вийти 7 червня на Netflix. Шварцнеггеру зараз 75 років.

Трейлер серіалу «Арнольд»

У серіалі актор вибачається за «обмацування» жінок (у подібних діях актора звинувачували близько 15 жінок за три десятка років). Шварценеггер каже, що його реакція «була оборонною», а визнає, що такі дії не мають строку давності, це було «неправильно» й закликає аудиторію «забути всі виправдання».

Утім, звинувачення Шварценеггера в принижуванні жінок не завадили йому стати губернатором Каліфорнії. За п’ять днів до виборів Los Angeles Times опублікувала розслідування, де шість жінок звинуватили Шварценеггера в тому, що він обмацував і принижував їх. Читачі почали звинувачувати видання в тому, що воно «приховувало» цю історію до моменту виборів. Шварценеггер спочатку «туманно визнав, що він іноді погано поводився», а потім узагалі заявив, що це вигадка й він нікого й ніколи не чіпав, описує The Rolling Stone.

Про що ще буде серіал

Видання анонсує, що актор не дає відвертої оцінки «досить катастрофічного періоду» його перебування на посаді губернатора Каліфорнії. Водночас він коментує народження позашлюбного сина від своєї служниці у 2011 році (через це актор розлучився з дружиною).

Крім того, у серіалі до Шварценеггера приєдналися не лише його друзі, як-от режисер «Титаніка» Джеймс Кемерон, але й суперник за біцепсами у 80-х – Сильвестр Сталлоне. Також актор жартома розповість про своє бажання змінити вислів I'll be back («Я повернуся»), який став візитівкою фільмів зі Шварценеггером.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Новий серіал від автора «Ейфорії» й продовження «Ведмедя» та «Відьмака»: The Village Україна розповідає про серіали, які ми чекаємо в червні.


У січні гурт Kalush Orchestra випустив кліп на пісню «Щедрий вечір», у зйомках відео взяв участь американський актор Арнольд Шварценеггер. На початку кліпу Шварценеггер представляє пісню як «потужне послання для українського народу про мрії», а наприкінці говорить фразу українською.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі