Музикант і саундпродюсер Ігор Кириленко разом із туристичним гайдом про Київ Hey Guide випустили спільний трек до Дня міста під назвою "Kyiv Only".

Для створення пісні використали вокальний семпл із пісні Ігоря Шамо й Михайла Ткача «Тільки в Києві» у виконанні Олександра Таранця в 1979 році. Крім того, записали звуки повсякденного життя, київської підземки й оголошень у метро й на київському вокзалі.

Трек Kyiv Only

«Ми зробили цей трек ретро-сучасним – таким, як і сам Київ…У треку використовується семпл «Тільки в Києві», такий старий, а потім [після нього] вступає синт. І це як відповідь цьому старому настрою, і на відповідь цьому старому настрою приходить щось нове, щось таке зухвале, неочікуване. Це схоже на те, як після того, як ти погуляв вулицями Подолу, наприклад, Житнім ринком, бах – й опиняєшся на Кирилівській», – прокоментував Кириленко виданню «Слух».

Пісню вже можна прослухати на всіх стримінгових платформах.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Ігор Кириленко має свій сольний проєкт електронної музики "Hidden Element" і працює з українськими виконавцями як саундпродюсер, серед них – Джамала, Дантес, Dorofeeva. Також створив проєкти "Liquid Break" і "The Erised" (існував із 2013 до 2019 року).

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі