Британський альтернативний рок-гурт Bring Me The Horizon випустив кліп до нового синглу Lost, який зняв український режисер Євген Ножечкін («Дженсен Ноен»).

Наразі невідомо, чи сингл увійде нового альбому гурту. Bring Me The Horizon не випускали повноформатні платівки з 2020 року. Гурт розповідав британському рок-тижневику Kerrang, що попри популярність вони не планують випускати альбом, який сподобався би широкій аудиторії. 

Євген Ножечкін народився в Полтаві й працює у США вже понад вісім років. За цей час він попрацював з Аріаною Ґранде і Jay-Z, а також зняв два повнометражні фільми: The Perception і Blesscode.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Bring Me The Horizon – британський металкор-гурт з міста Шеффілд. Наразі останній записаний альбом гурту Post Human: Survival Horror вийшов у 2020 році.

У вересні 2022-го гурт випустив жовто-сині бандани з написами «Слава Україні! Героям Слава!» Усі гроші від прибутку віддали київським волонтерам з Cats On Mars, які рятують котів під час війни.


Гурт Bring Me The Horizon уже знімав кліпи у Києві: відео до пісні Mantra у 2018 році знімали в Жовтневому палаці, а до Die4U український відеопродакшн Shelter зняв у 2021-му.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі