Український інді-поп-дует Tember Blanche випустили кліп із піснею на слова вірша Василя Симоненка «Ти знаєш, що ти – людина?»

Трек має назву «Завтра». Автори кажуть, що це пісня з «легкою весняною мелодією й простим, але важливим посилом про те, що спішити жити треба сьогодні, бо завтра може так і не прийти».

Над кліпом працювали Наталя Буковська й Дмитро Камінський із Natalka Production, які також знімали для дуету кліп на пісню «Про Київ».

Крім учасників гурту Олександри Ганапольської і Владислава Лагоди, у кліпі зняли їхнього домашнього улюбленця – коргі, на ім’я Зірка. Також для створення образів у кліпі долучилися українські бренди: Smash і «Цвіте терен».

Премєра кліпу відбулася напередодні релізу другого альбому гурту «Ти лиш людина». Його випустять завтра, 7 квітня.

У альбом увійшли девʼять треків. Наскрізною темою релізу називають недосконалість людської натури, її слабкі сторони й невиправдані надії. Так хотіли показати «справжню людину, яка піддається спокусам і робить помилки, і саме через здатність робити помилки залишається людиною».

Крім цього, гурт відіграє великий сольний концерт у Bel etage у Києві 30 квітня. Квитки можна придбати за посиланням.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Київський інді-поп-дует Tember Blanche – це авторка й виконавиця пісень Олександра Ганапольська ій гітарист і саундпродюсер Владислав Лагода, які також є родиною. Дебютний сингл «Хованки» випустили в жовтні 2020 року. Загалом випустили сім синглів й один повноформатний альбом «Тут нема нікого, крім нас». Після повномасштабного вторгнення РФ в Україну, улітку 2022 року, Tember Blanche вирушили в благодійний тур Європою разом із Vivienne Mort, а в жовтні зіграли сім концертів в українських містах.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі