11-й Міжнародний фестиваль «Книжковий Арсенал» у 2023 році проходитиме з 22 по 25 червня.

Фестиваль повертається після річної паузи: у 2022-му проведення «Книжкового Арсеналу» відклали через повномасштабну війну Росії проти України.

Операторами продажу книжок замість окремих видавництв будуть локальні київські книгарні: «Сенс» представить секцію «Нонфікшн», «Книжковий Лев» – художню літературу, а «Закапелок» – дитячу літературу, а також комікси й графічні романи.

Окремо презентують секцію «Воєнна література». Там будуть добірки видань, які створили ветерани війни, учасники бойових дій або їхні рідні, а також книги про війну, видані після 2014 року. Крім того, буде близько 50 подій, які відбуватимуться на трьох сценах.

«Книжковий Арсенал» проходитиме в лівому крилі першого поверху Старого арсеналу.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


«Книжковий Арсенал-2022» скасували через початок повномасштабного вторгнення РФ в Україну. Міжнародний фестиваль мав пройти в травні 2022-го.

У 2020 році «Книжковий Арсенал» провели в скороченому форматі через пандемію COVID-19. Основна частина фестивалю не відбулася, деякі заходи провели в онлайн-форматі. За рік, у 2021-му, фестиваль провели в змішаному форматі: на офлайн-подію запросили обмежену кількість людей, а також влаштували онлайн-трансляцію на Megogo.


«Книжковий Арсенал» назвав книжки з найкращим дизайном у 2022 році. У конкурсі змагалися 142 видання.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

обкладинка й фото: «Книжковий Арсенал»