Слухайте альбом Charter I від Мар'яни Головко та Макса Смоголя, в якому на музику поклали вірші зокрема й українського поета та письменника Юрія Іздрика. 

Співачка Марʼяна Головко та композитор і сандпродюсер Макс Смоголь створили спільний проєкт Das Wortspiel, що у перекладі з німецької означає «гра слів». Першим синглом альбому Charter I дуету став трек Livoberezhna про весняний Київ на початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

Дебютний альбом Das Wortspiel — це запис у жанрі spoken word, що включає у себе лірику українського поета Юрія Іздрика, а також власні тексти Мар’яни Головко, Макса Смоголя, народні мотиви, тексти Ольги Кобилянської. 

«Вірші створювалися в різні періоди 2022 року: і коли здавалося, вже більше не зʼявиться привід для усмішки, і коли надія зазирала у серце тоненьким променем крізь вузьку щілину між апатією та натхненням. Для мене це дуже важлива робота. Зокрема — знову доторкнутися до лірики мого улюбленого українського поета Юрія Іздрика. Це моя подорож крізь цей важкий рік» — розповідає The Village Україна Марʼяна Головко.

Послухати альбом можна за посиланням

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Композитор та саундпродюсер гурту Onuka Євген Філатов створив музику зі звуків Києва. Він збирав і досліджував звуки столиці, зокрема мелодії метрополітену, акустику Софійської площі, вуличну музику, тривожний звук сучасності та рейви Repair Together. Дивіться, як він це створював

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі