Фронтмен гурту Massive Attack Роберт Дель Ная створив ремікс на пісню «Обійми» гурту «Океан Ельзи». 

Версія Дель Наї називається Legacy of War Mix, вона отримала більш електронне звучання, відзначає видання «Слух». У створенні треку також взяв участь звукорежисер Юан Дікінсон.

Усі кошти з продажу синглу перекажуть у фонд англійського фотографа Джайлза Дьюлі Legacy of War Foundation, а звідти через платформу United24 на відбудову зруйнованого житла в Київській області.

«Я вперше зустрів Славу у 2018 році, коли ми грали в Києві свій концерт, і ми відновили спілкування, коли почалося вторгнення в Україну. Минулого року я повернувся в Україну з Джайлзом Дьюлі, щоб на власні очі побачити руйнування, завдані країні, Києву і його околицям. Основна мета цієї співпраці – виявити акт громадянської солідарності з народом України й надати матеріальну допомогу тим, хто її найбільше потребує», – розповів Роберт Дель Ная.

Разом із треком презентували відеоколаж, створений Unit 3 Films із використанням кадрів, знятих Джайлзом Дьюлі й Славою Вакарчуком.

У квітні 2023-го планують випустити трек на вінілі, передзамовити платівку можна за цим посиланням.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


У лютому 2023-го Роберт Дель Ная побував в Україні, в Instagram він поділився фотографіями з Києва, Бучі, Бородянки й Львова.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі