Триденний музичний фестиваль ICKPA, який улітку пройде в Берліні, оголосив лайнап. Захід пройде в клубі RSO.Berlin і триватиме з 23 по 25 червня 2023-го.

Квитки коштують від 35 до 55 євро. Додатково можна задонейтити 13,55 євро на допомогу Україні.

Зіграють українці: Koloah, Nastya Muravyova, Alex Savage, Ponura, Jana Woodstock, Sasha Zlykh, Tucha, Vera Logdanidi й інші. У лайнапі також багато іноземних артистів, зокрема Ash Scholem, Kancheli, S-Candalo й Ani Kvirkvelia. Крім музики, на ICKPA будуть «культурні дискусійні панелі» на різні теми, додають організатори.

Організатори ICKPA обіцяють віддати частину прибутків від продажу квитків благодійним організаціям, які працюють в Україні (Kyiv Angels, «Київ Волонтерський», K41 Community Fund і Closer Foundation). Крім того, у межах фестивалю проведуть благодійний футбольний турнір, де зможе зіграти будь-хто незалежно від гендеру й статі.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


У червні 2022 року фестиваль електронної музики ICKPA в Берліні провели вперше під час повноформатної війни РФ проти України. Увесь прибуток від заходу, а також 50% від усіх зборів за бронювання квитків пішли на допомогу українській клубній спільноті.


Перший фестиваль ІСКРА відбувся в липні 2021 року в радянському санаторії «Хвиля» під Києвом. Другий мав пройти там само з 1 по 3 липня 2022-го.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

обкладинка: Bassiani