Cтримінговий сервіс Apple TV+ випустив тизер третього сезону серіалу «Тед Лассо».

Тизер третього сезону серіалу «Тед Лассо»

За сюжетом, англійська команда Премʼєр-ліги «Річмонд» стикається із глузуваннями, а помічник тренера Теда Лассо (Джейсона Судейкіса) Нейт (Нік Мохаммед) іде працювати на Руперта (Ентоні Гед) у «Вест Гем Юнайтед». Після цього помічниками головного героя стануть Рой Кент (Бретт Ґолдстайн) і Берд (Брендан Хант). Паралельно з тиском на роботі Тед Лассо продовжить вирішувати особисті проблеми. Ребекка (Ханна Веддінгем) зосереджена на перемозі над Рупертом, а Кілі (Джуно Темпл) керує своїм власним PR-агентством, ідеться в описі до тизера.

Крім головної ролі, Судейкіс виконує в серіалі функції виконавчого продюсера. До акторського складу серіалу також увійшли Джеремі Свіфт, Філ Данстер, Тохіб Джімо, Крісто Фернандес, Кола Бокінні, Біллі Гарріс і Джеймс Ленс.

Сезон складатиметься з 12 серій, які випускатимуть щотижня, пише Variety. Прем’єра серіалу відбудеться 15 березня 2023 року.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


У 2021 році «Тед Лассо» став найкращим комедійним серіалом за версією премії «Еммі». Найкращим актором першого плану визнали Джейсона Судейкіса, а Бретт Ґолдстайн став найкращим актором другого плану. У 2022 році серіал і виконавець головної ролі вдруге здобули перемогу в цих номінаціях на «Еммі».

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі