На Takflix вийшов український фільм-балет «Водуруду». Це режисерський дебют хореографа й засновника танцювального обʼєднання Apache Crew Анатолія Сачівка, який працював над стрічкою шість років.

«У місті збирається група різножанрових танцівників, яких об’єднує імпульс пластичного руху. Їхня синергія приводить до творчості Миколи Леонтовича», – ідеться в синопсисі фільму.

Як пояснює режисер Анатолій Сачівко, назва «Водуруду» зʼявилася з його власного девізу «воля думки руху духу», а також відсилає до «рудої води», якою, за його словами, іноді називають воду в Дніпрі.

Саундтреками до фільму-балету стали композиції Миколи Леонтовича у виконанні хору Київської державної консерваторії, а також треки Дмитра Авксентьєва (Koloah, Voin Oruwu).

Фільм можна переглянути за 95 гривень. 10% з кожного квитка на фільм Takflix передасть до фонду «Повернись живим», а ще 50% – творцям кіно.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Нова «Людина-мураха» від Marvel, «Ведмідь під кайфом» і «Супер Майк»: ось 15 кінопремʼєр, на які ми чекаємо в лютому 2023-го.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі