Американська освітня платформа Coursera запустила безоплатний англомовний курс про історію та культуру України, повідомляють у Мінкульті.

Там кажуть, що курс не лише дає базові знання, але й показує вплив України на європейську та світову історію. Він складається із п’яти модулів, що розповідають про українську історію від Середньовіччя до сьогодення.

Окрім відеолекцій, курс містить додаткові джерела: тексти, відео та інтернет-ресурси, які дадуть змогу поглибити знання про Україну.

Зареєструватися на курс можна за посиланням.

Курс розробили Український інститут спільно зі студією онлайн-освіти EdEra та Національним університетом «Києво-Могилянська академія».

«Україна: історія, культура та ідентичності» (Ukraine: History, Culture and Identities) отримав відзнаку університету Вашингтона (University of Washington), додають у Мінкульті.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


У листопаді 2022 року студія онлайн-освіти EdEra й Український інститут також створили безоплатний англомовний онлайн-курс «Ukrainian Culture: Understanding the Country and its People». Лектором став швейцарський режисер Марк Вілкінс.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі