Американська мисткиня й професорка Принстонського університету Ерін Беслер проведе онлайн-лекцію про створення мобільних застосунків для архітекторів.

Ерін Беслер розповідатиме про інтерактивні застосунки, у яких митці зможуть ділитися власними роботами, обмінюватися знаннями й спілкуватися з аудиторією. За її словами, нині не вистачає таких цифрових майданчиків.

Цей виступ – частина курсу з урбаністики, який створила українська ГО STEM is FEM, однак зареєструватися на лекцію можуть усі охочі за цим посиланням. Початок 26 січня, о 18:00.


Коли

26 січня, 18:00

Що

Лекція мисткині Ерін Беслер про створення застосунків для архітекторів


Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Ерін Беслер – американська мисткиня, роботи якої представляли на міжнародних майданчиках, наприклад на виставці Now, There бієнале в Шеньчжені й Гонконгу. Вона також є співзасновницею студії Besler & Sons, яка займається проєктуванням будівель, організацією виставок і створенням інтер’єрів.


Мавританські газони, луки й лавандове поле, більш як 2000 паркувальних «кишень», кільцеві розв’язки, і нові низькопідлогові трамваї. Розповідаємо про ці й інші міські проєкти, які мають реалізувати в Києві у 2023-му.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

обкладинка: Принстонський університет