Гурт українського музиканта Стаса Корольова 10 грудня вирушає в тур «помірно прифронтовими містами» України. Це спільний тур із проєктом «Warнякання», над яким працюють Антон Слєпаков («ВГНВЖ») й Андрій Соколов.

Усі виступи безоплатні й проходитимуть у безпечних локаціях. Реєстрація на подію тут. Конкретні локації концертів обіцяють повідомити згодом.

У розкладі – виступи в девʼятьох містах, серед яких Одеса, Миколаїв, Херсон, Кривий Ріг, Запоріжжя, Павлоград, Харків, Суми й Чернігів.

Музичний тур пройде в межах проєкту «Контур». На кожен з концертів запросять культурних і громадських діячів, а також зніматимуть документальні фільми.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


13 листопада 2022 року Стас Корольов провів «Нескінченний концерт», який тривав доки гурт не зібрав понад мільйон гривень для фонду «Госпітальєри».


Ще до початку повномасштабного вторгнення, 22 лютого, Стас Корольов випустив годинну версію треку RAGE з дебютника «О_х».

Уже в серпні 2022 року музикант оприлюднив пісню «Який день війни» й кліп до неї, який розповідає про найчастіший запит українців у Google після повномасштабної війни. Додатково до релізу випустили й мерч, усі кошти з продажу пішли до фонду Musicans Defend Ukraine.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі