Український музикант Wellboy 21 жовтня представив пісню під назвою «Стиль» і кліп на неї.

«Сьогодні головна мета кожного з нас – це вистояти як фізично, так й емоційно, задля перемоги над ворогом. Цією роботою ми хочемо підтримати українців і нагадати, що життя триває. Мабуть, чи не кожен у ці дні перебуває у виснаженому емоційному стані й задається питанням: «Веселитися нема чим, суму сто причин. Як від них нам відпочить? Невідомо». Але, попри щоденні новини, від яких стискається серце, речі, як-от: кохання, прості побутові позитивні емоції й підтримка одне одного – завжди на часі», – каже музикант.

Виконавець закликає тримати в тонусі ментальне здоров’я й допомагати Україні «хто чим може, бо в кожного свій фронт».

Відео знімали в Києві за декілька днів до масованих обстрілів росіянами 10 жовтня. У кліпі можна побачити локації, що постраждали через атаку: скляний міст через Володимирський узвіз, парк Шевченко й червоний корпус КНУ. Режисером відео виступив Ілля Міхайлусь.

Сингл «Стиль» увійде в майбутній альбом Wellboy.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Wellboy – сценічний псевдонім українського музиканта Антона Вельбоя. У 2021 році його кліп на його дебютний трек «Гуси» потрапив у топ-10 музичних відео на українському YouTube. Трек «Гуси» став єдиною піснею українською мовою, яка ввійшла до ста найпопулярніших пісень в Україні за 2021 рік за версією Apple Music.

У червні 2022 року Wellboy припинив співпрацю з продюсером Юрієм Бардашем, який не засудив агресію Росії проти України. Тепер продюсером проєкту є Євген Тріплов.

У липні музикант випустив пісню-маніфест «Ворогів на ножі», присвячену незламності українського народу.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі