Marvel Studios показали перший трейлер супергеройського фільму «Чорна пантера: Ваканда назавжди». Премʼєра стрічки відбудеться 11 листопада.

У відео розповідається історія загибелі вакандійського короля ТʼЧалли – це персонаж актора Чедвіка Боузмена, який помер від раку.

Hollywood Repotert пише, що його відсутність обіграють у сюжеті нового фільму. Зокрема, у трейлері можна побачити мурал на честь ТʼЧалли. Натомість новою «Чорною пантерою» буде жінка. Імовірно, що це сестра короля ТʼЧалли – Шурі.

Антагоністом фільму стане житель «прихованого морського царства» Неймор.

У трейлері також можна почути уривок треку американського репера Кендріка Ламара Alright, який переплітається з кавером на пісню Боба Марлі No Woman, No Cry у виконанні Tems, пише Variety.

Сиквел «Чорної Пантери» зрежисував Раян Куґлер, який працював над першою частиною саги. У головних ролях – Летиція Райт, Мартін Фрімен, Теноч Верта й Люпіта Ніонго.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Перша частина кіносаги «Чорна пантера» вийшла на великих екранах 16 лютого 2018 року. За три дні прокату «Чорна Пантера» зібрала 192 мільйони доларів в американських кінотеатрах і 169 мільйонів доларів за кордоном.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі