Metro Goldwyn Mayer показали перший трейлер підліткової романтичної драми й горору «Цілком і сповна» з Тімоті Шаламе у головній ролі. Премʼєра у світі пройде вже 23 листопада.

Персонаж Тімоті Шаламе (Лі) – канібал, який зустрів компаньйонку Марін, подорожуючи околицями Америки 80-х років, пише Screenrant. Згідно з трейлером, Лі й Марін не єдині канібали, яких покажуть у фільмі.

«Канібал Шаламе [його персонажа], видається, бере на себе більшість убивств, але Марін також «скуштує крові» у «Цілком і сповна», – зазначає видання.

Фільм зрежисував Люка Гуаданьїно, який вже працював із Тімоті Шаламе над стрічкою «Назви мене своїм імʼям».

«Є щось у людях, які живуть на відшибі життя, щось, до чого мене тягне й що мене зворушує [...] Цей фільм – медитація про те, хто я є і що можу зробити, щоб перебороти власні почуття», – розповів про фільм Гуаданьїно.

Сценарій до стрічки, натхненний однойменною новелою американської письменниці Каміли ДеАнджеліс, написав Девід Кайганич.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Фільм уперше показали на Венеційському кінофестивалі, який проходив з 31 серпня по 10 вересня 2022 року.


«Назви мене своїм імʼям» – фільм італійського режисера Луки Гуаданьїно, який вперше показали 22 січня 2017 року на кінофестивалі Sundance. Сюжет стрічки заснований на однойменному романі Андре Асімана.

У 2018 році «Назви мене своїм імʼям» отримав «Оскар» у категорії «Найкращий адаптований сценарій».

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі